Nyheder fra Danske Slotshoteller

Aftenen starter før kl. 18, hvor gæsterne samles til et glas mousserende vin i overværelse af Hendes Majestæt Dronningens nytårstale i TV. Salene er pyntet til nytårsfest, og der serveres en lækker, 4-retters nytårsmenu.

Efter middagen følger kaffe, te og kransekage i salonen, hvorefter der er musik med dans og bar indtil midnat.

Kl. 24 serveres mousserende vin, mens gæsterne hopper ind i det nye år til rådhusklokker og sang. Der bliver fyrværkeri i parken og mulighed for at skyde nytåret ind med medbragt krudt. Festen slutter med natmad.

Festaften 1.098 kr. Overnatning i dobbeltværelse med brunch 650 kr. pr. person. Forhør om tilbud for familier og overnatning i anneks.

Menu Nytårsaften

Forret: Torsk toppet med konge krabbe serveret hertil pistacia nødder og crème.

Mellemret: Fasan Terrine serveret med profiteroles af Foie Gras.

Hovedret: Hel stegt oksemørbrad  serveret m. Confiteret bagekartoffel, syltede svampe, dampet persillerod vendt i granulat af persille og citronskal.

Dessert: Hvid Chokolademousse serveret med sne af marenges, citrus granite, is af whisky og friske bær.

Natmad Oste- pølsebord med friskbagt brød

 

Nyheder fra Danske Slotshoteller

Search

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder fra Danske Slotshoteller direkte i din indbakke.